Heropening

Goed nieuws Bib Vorst is opnieuw open, al is dat met aangepaste openingsuren. Elke woensdag (14u tot 18u) en zaterdag (10u tot 14u) ben je welkom in de bib om zelf boeken en films uit te kiezen of terug te brengen. Omdat je zelf je keuze kan maken, wordt de afhaaldienst BOOKS & GO stopgezet.

De situatie is nog niet helemaal normaal, daarom kun je voorlopig geen kranten of tijdschriften lezen, in de leeszaal werken of er studeren. Momenteel worden er ook geen publieksactiviteiten georganiseerd.

We volgen de veiligheidsregels goed op: bezoekers wordt gevraagd om in de mate van het mogelijke alleen te komen (behalve als begeleider van een minderjarige) en een mondmasker te dragen. Hou minstens 1,5 meter afstand van andere bezoekers en de medewerkers. Wij voorzien ontsmettende handgel. Zo ben meer dan safe!

Omdat er nog altijd minder openingsuren zijn dan vroeger, kun je voor een langere periode uitlenen: 6 weken met de mogelijkheid tot verlenging met 3 weken. Tijdens de sluitingsperiodes (13/03 – 9/06 en 15/07 – 04/08 ) werden er geen boetes aangerekend.

Wil je graag de laatste nieuwtjes volgen? Dan vind je die op onze Facebookpagina.
Tot binnenkort! 

non-fictie hoek jeugd