Gezocht: (voor)leesheld

Zoek je een zinvolle vrijetijdsbesteding? Ga je graag met kinderen om? Vind je leesplezier ook zo belangrijk? Bib Vorst is op zoek naar enthousiaste leesbegeleiders om te helpen tijdens Letterfretters op woensdagnamiddag in de bib en voorleesvrijwilligers om voor te lezen bij kinderen thuis in Vorst. 

Letterfretters
Meer info

Voorleesweek 2022 - Lezen met je oren

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de Voorleesweek (19-27 november) zet Iedereen Leest jaarlijks het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. En ja hoor, ook in onze bib gebeurt er heel wat rond de Voorleesweek! 

Voorleesweek 2022 Lezen met je oren
Ontdek het allemaal

Vacature

De gemeente Vorst zoekt een administratief verantwoordelijke onderwijs. 

Administratief verantwoordelijke onderwijs
Meer info

Zet je schoen in de bib!

Omdat er zoveel flinke ketjes zijn in Vorst vroegen we aan Sinterklaas of hij op 6 december ook even in de bib wil stoppen. Sint trakteert alle kindjes van 0 tot 8 jaar die hun schoentje zetten op iets lekkers. 

Druk de kleurplaat van de schoen af of haal hem tijdens de openingsuren op in de bib. Knutsel hem in elkaar en breng je versierde schoen ten laatste zaterdag 3 december naar de bib. Je kan je gevulde schoentje vanaf woensdag 7 december komen ophalen tijdens de openingsuren in de bib.

Sintactie 2022
Druk de kleurplaat hier af

Activiteiten

cafe_bebe_3sep2022

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief