BOOKS & GO

Maak kennis met BOOKS & GO, onze take-away uitleendienst.

 

 

 

1) Reserveren

Dat kan via dit formulier.

Kies een leeftijd, thema en kies voor een Deluxe, Super Deluxe of Super Deluxe XL-pakket!

Het bibteam stelt een leuk gevarieerd bibpakket voor jou samen met verschillende boeken, films, tijdschriften… Je kan ook je voorkeur meegeven!

Lukt het niet? Stuur een mailtje naar bibliotheek@vorst.brussels of bel de bib 02 343 20 04 op woensdag tussen 10u-18u en zaterdag tussen 10u-14u!

Nog geen lid van de bib? Geen probleem! We kunnen een lidkaart voor jou aanmaken wanneer je het pakket komt ophalen. Neem hiervoor zeker je identiteitskaart mee. Wil je je inschrijven en ben je jonger dan 16 jaar? Kom dan met een van jouw ouders of voogd. 

Je kan ook bestellen bij Bib Vorst als je lid bent van een andere Nederlandstalige bibliotheek in Brussel. Je dient enkel je lidkaart van de andere bib mee te nemen. 

 

 

2) Bevestiging

Zodra we je aanvraag ontvangen gaan de bibliotheekmedewerkers voor jou aan de slag. Wanneer je pakketje klaar is krijg je een bevestigingsmail. 

 

 

 

 

3) Ophalen

Je kan je pakket ophalen tijdens de openingsuren van de bib. Je pakket blijft twee weken voor jou beschikbaar aan de balie van de bibliotheek. 

Vergeet zeker geen draagzak mee te nemen! 

Heb je boeken of films die je wilt terugbrengen? Dat kan altijd via onze inleverbox, deze staat buiten om de hoek van het bibliotheek-gebouw.