Wil jij als leerkracht boeken uitlenen voor in de klas? Of heb je boeken nodig voor in een kinderdagverblijf, woonzorgcentrum, lokaal dienstencentrum of andere organisatie? Vraag dan een BOOKS & GO-boekenpakket aan.

1) Reserveren

Dat kan via dit formulier.

Geef je voorkeur door (bv: boeken over Egypte voor een vijfde leerjaar, babyboekjes voor in ons kinderdagverblijf, strips en zoekboeken voor tijdens de naschoolse opvang, ...) en het bibteam stelt een bibpakket voor jou samen. 

Boeken, films, tijdschriften, ... alles is mogelijk! 

Lukt het niet? Stuur een mailtje naar bibliotheek@vorst.brussels of bel de bib 02 343 20 04 op woensdag tussen 10u-18u en zaterdag tussen 10u-14u!

Nog geen lid van de bib? Geen probleem! We kunnen een lidkaart voor jou aanmaken wanneer je het pakket komt ophalen. Neem hiervoor zeker je identiteitskaart mee.

Je kan ook bestellen bij Bib Vorst als je lid bent van een andere Nederlandstalige bibliotheek in Brussel. Je dient enkel je lidkaart van de andere bib mee te nemen. 

2) Bevestiging

Zodra we je aanvraag ontvangen gaan de bibliotheekmedewerkers voor jou aan de slag. Wanneer je pakketje klaar is krijg je een bevestigingsmail

 

 

 

Illustration by Icons 8 from Ouch!

3) Ophalen

Je kan je pakket ophalen tijdens de openingsuren van de bib. Je pakket blijft twee weken voor jou beschikbaar aan de balie van de bibliotheek. 

Vergeet zeker geen draagzak mee te nemen! 

Heb je boeken of films die je wilt terugbrengen? Dat kan altijd via onze inleverbox, deze staat buiten om de hoek van het bibliotheek-gebouw. 

 

 

Illustration by Icons 8 from Ouch!